1 Iunie

🛴🚲🏃‍♀️🏃‍♂️⚽️🥅🚴‍♂️🤸‍♀️🚵‍♂️🚵‍♀️ O zi care mai mult decat orice, este o zi despre IMPREUNA! Copiii de astazi, din intreaga lume, indiferent de nationalitate sau culoarea pielii, orice hobby ar avea, indiferent in ce casa ar locui, ce haine ar imbraca, sau scoala ar urma, sunt adultii de maine si doar uniti in pace si intelegere vor fi fericiti! Doar IMPREUNA, tinandu-se de mana, vor evolua si vor putea avea grija de planeta noastra, mostenire lasata din generatie in generatie! Asta le-am spus copiilor ca inseamna 1 Iunie! Si ca sa inteleaga si mai bine, am creat propria noastra poveste, care bineanteles ca a pornit, de data asta nu doar de la o carte, ci de la doua carti: „Children just like me” si ” Around the world we go!”

 

 

Povestea noastra o veti vedea si in imagini si spune asa:
„A fost odata ca niciodata, o planeta frumoasa si vesela tare, pentru ca era plina de copii! Ei locuiau foarte departe unii de altii, in tari si orase diferite, cu traditii diferite. Unii locuiau in vile, altii la bloc, sau in colibe, in iglu sau in case plutitoare ca in Vietnam. Purtau haine diferite si aveau diferite pasiuni si preferinte culinare, insa ceva ii unea: toti isi doreau sa aiba multi prieteni.

 

 

De aceea, intr-o zi, s-a intamplat ca 11 copii ( sa stiti ca nu se putea sa lipseasca un ninja si ne-am dorit ca romanasii nostri sa fie o pereche😁 ) sa plece de acasa, cu avionul, intr-o calatorie in jurul lumii( casele lor sunt facute de copii din piese lego). Asa s-au intalnit, in aeroport si de atunci au ramas prieteni pentru toata viata!”

Acestia sunt romanasii nostri dragi, in costum popular:

Si era cat pe ce sa uit sa va arat insignele pe care le-am facut copiilor si pe care le-au purtat cu mare drag toata ziua:

Eu imi inchei ziua rugandu-L pe Dumnezeu sa aiba grija de toti copiii lumii, sa le dea sanatate si dragoste unii pentru altii, iar noua adultilor, puterea sa intelegem ca 1 Iunie este, de fapt, in fiecare zi! 🤔🤔

All comments (2)

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *