Seara aceasta e magică! Un Copil s-a născut pentru noi!

Dragilor,

Vrem și noi ca în această seară magică să vă îmbrățișăm virtual, să vă trimitem toate gândurile noastre bune și să vă urăm sărbători cu pace și bucurie alături de cei dragi! Este o seară magică pentru că un Copil s-a născut pentru noi, Dumnezeu ni L-a dat ca simbol al păcii și al dragostei nemărginite! Căci ce am fi fără dragoste? Cum am putea trai?

Este ajunul Crăciunului iar eu sunt fericită! Da, sunt și obosită, dar în sfârșit m-am asezat într-un fotoliu cu laptopul în brațe ca să vă scriu vouă, iar în casă miroase a cozonac și e bucurie! Soțul se uită la „Singur acasă” cu cei mari, Ioan și Petru se joacă cu jucăriile cu iesle de la brad. Recunosc și că îl așteptăm pe Moș Crăciun și ne-am propus ca în noaptea asta să nu dormim, ca să îl prindem pe Moș când se va furișa, însă presimt că eu voi adormi prima 🙂 Copiii i-au pregătit colțul cu bunătăți, iar eu sper să mai rămână ceva până vine el, căci tot văd mânuțe care se plimbă pe acolo.

 

Mă gândesc acum cât de repede a trecut luna decembrie și chiar dacă bunii a noastră a avut probleme de sănătate și a stat mai mult în spital, noi trecând astfel prin zile agitate, griji și momente grele, am reușit să ne facem și bucurii, să ne și jucăm împreună, nu la fel de mult ca în anii trecuți, dar suficient cât să ne facem amintiri frumoase din această perioadă. Am reușit să le pregătesc si anul acesta un calendar advent, doar că de data aceasta am adaugat pe lângă bombonele și cărticele citite și diferite activități micuțe pentru fiecare zi,

De exemplu într-o zi am realizat felicitări pentru cei dragi și o stea cu care am cântat colinde:

În altă zi am confecționat aranjamente pentru masa de Crăciun:

Am pregătit biscuiți pentru Moș Crăciun…trebuia să fie turtă dulce, doar că am uitat să cumpăr zahăr brun și a ieșit așa mai ca niște biscuiți, dar oricum gustul contează!:)

În altă zi, tati ne-a ajutat sa montam casuța din turtă dulce luată din Lidl:

Altă zi a fost dedicată scrisorii pentru Moș. Copiii au dorit să adauge în scrisoare și niște desene și am pus-o în cutia poștala din oraș. Voi știți

adresa lui Moș Crăciun, nu-i așa? Că dacă nu, să ne spuneți și v-o dăm noi!

Am făcut și fel de fel de reni, Moși, steluțe, globulețe, pe care însă nu am mai apucat să le fotografiez.

Au fost zile în care ne-am jucat cu diferite jocuri și joculete specifice acestei perioade:

Dar cel mai încântați au fost de faptul că împreuna am realizat ieslea nașterii lui Iisus, folosind imagini găsite pe internet pe care ei le-au colorat și apoi le-au lipit pe role de carton și încă o iesle care trebuia doar asamblată:

Minunate iesle, nu-i așa?  Aceasta este adevarata bucurie a acestei zile, nașterea pruncului Iisus! Bucurați-vă de această zi, îmbrățișați-vă copiii, soții, părinții, frații, prietenii, vecinii! Iubiți și dăruiți căldură sufletească, pentru că cei din jur asta așteaptă, de asta au nevoie!

Hristos se naste, slaviți-!

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *