Mos Nicolae ne iubeste!

Dragilor,

Si anul acesta am asteptat cu nerabdare, magica noapte in care Mos Nicolae ne lasa bunatati in ghetute! Ne-am pregatit ca in fiecare an, cu mare bucurie si dorinta de a-i darui si noi cate ceva mosului cel bun! Cum am putea altfel, cand el ne iubeste atat de tare incat nu doar ca ne aduce cadouri, dar ne tine si in paza lui! Iar astazi am simtit asta din plin, caci bunii a noastra, de dimineata a intrat intr-o operatie cu multe complicatii! De aceea a fost o zi agitata pentru noi, dar Sfantul Nicolae nu ne-a lasat si ne-a ascultat rugaciunile.

De ieri am inceput sa ne pregatim. De dimineata, copiii au pictat figurine din ipsos si au facut desene si biletele pentru Mosu, pe care i le-au pus in plic, langa ghetute.

 

Apoi, ca in fiecare an, am facut impreuna biscuiti pentru Mos. Distractia a fost maxima, iar faina peste tot! 🙂

Seara am pregatit ghetutele si coltisorul cu biscuiti si lapte pentru Mos si am citit cartile: ” Povestea minunata a Sfantului Nicolae” si ” Noaptea de Mos Nicolae” din care am aflat ca Mosul lasa cadouri inclusiv animalelor din padure.

Am incheiat ziua de 5 decembrie cu bucurie si speranta in suflet, cu rugaciune pentru bunii si pentru sanatatea noastra si a tuturor celor dragi noua, iar dimineata ne-am bucurat de cadouri!

Astazi am apucat doar sa luam cina impreuna! Copiii au vazut cat sunt de obosita si au facut o salata de fructe pe care am savurat-o impreuna, multumind Sfantului Nicolae ca si anul acesta a fost atat de bun cu noi!

La multi ani dragi sarbatoriti ai acestei zile! Sa va dea Dumnezeu in primul rand sanatate, ca e cea mai importanta! Va imbratisam!

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *