Povestea noastra

Bun venit in CASA noastra!

Suntem familia Bojina, o familie numeroasa si vesela, ca sa nu spun galagioasa:)

Eu sunt Mirela, sotul meu Ion si nazdravanii nostri: 

  • Andrei, 8 ani
  • Ana, 6 ani
  • Ioan, 4 ani
  • Petru,  1 an

Stiu, va intrebati cum este viata cu patru copii, iar eu va spun asa: nu este mereu usor, dar nici mereu greu 🙂  Ne mai si certam, mai si gresim, dar important este ca in fiecare zi ne straduim sa fim mai buni si sa petrecem clipe minunate impreuna, clipe ce peste ani, vor deveni, amintiri de nepretuit! Caci, asa cum spunea Kevin Heath:,, Pe masura ce cresc, copiii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita felul in care i-ai facut sa se simta.”

De ce Copilarie de poveste?
Copilarie de Poveste este un proiect al sufletului meu, pe care, il incep cu emotie si melancolie, amintindu-mi de copilaria mea, cand joaca preferata era aceea de a aseza toate papusile pe care le aveam, pe pat, una langa alta, eu fiind invatatoarea lor, predandu-le, citindu-le si ajutandu-le sa isi faca temele. La sfarsit primeau note trecute in cataloage facute de mine. Da, acesta a fost visul meu: sa fiu in fata copiilor, iar impreuna sa facem lucruri minunate! N-a fost sa fie asa, destinul m-a purtat pe un alt drum, a avut alte planuri cu mine! Bune as putea spune acum, uitandu-ma in urma, la toata experienta acumulata in 15 ani intr-o multinationala, dar mai ales in 8 ani ca MAMA. Caci nu a fost sa fie sa ajung invatatoare, dar Dumnezeu mi-a dat patru copii sanatosi, astfel incat sa am gradinita/scoala mea acasa, iar ei, sa scoata tot ce este mai bun si mai frumos din mine! Cu si alaturi de ei m-am descoperit cu adevarat, in permanenta am ceva nou de invatat si ma simt privilegiata sa le fiu alaturi pe drumul cunoasterii, in joaca lor, nu numai pentru ca lumea copilariei, ofera unui adult ocazia intrarii intr-un taram mirobolant, ci si pentru ca, a fi acceptat in jocul copiilor fara a fi de aceeasi varsta, ofera o recunoastere si o incredere magulitoare din partea lor si se reflecta in abilitatea fara de care nimeni nu poate spera ca poate sa lucreze cu copii, aceea de a mai putea fi copil, in asa fel incat, intrand in cadrul lor de manifestare, sa nu-i disturbi.

Cum am inceput?
Totul a inceput in decembrie 2017, cand am postat prima data, pe pagina mea de facebook, intr-un album numit ATELIERUL PITICILOR VESELI, imagini cu diferite activitati pe care le faceam impreuna cu copiii mei. Din clipa aceea, am inceput sa postez regulat, incurajata fiind de aprecierile pe care le primeam. Si am primit atatea mesaje prin care imi spuneati, dragi prieteni, ca asteptati cu nerabdare povestile noastre, incat, pe langa activitatile pe care vi le aratam in albumul ATELIERUL PITICILOR VESELI, pe 6 iulie 2018, am inceput sa postez saptamanal, in albumul CLUBUL DE LECTURA AL PITICILOR VESELI si filmulete in care citeam cate o carte, copiilor mei.

Nu sunt pedagog si nimic din ce facem noi, impreuna, nu este perfect, este pur si simplu joaca noastra de zi cu zi, cu materiale pe care le gandesc, le cumpar sau le pregatesc, unele din timp, altele la minut, in functie de inspiratie si de timpul pe care il am! Pentru mine este o bucurie fara margini sa fac asta, sa ma joc cu copiii mei si imi doresc ca o data ce ati ajuns pe acest blog, sa ramaneti alaturi de noi, sa va fim inspiratie!

Ce ne propunem?
Asadar, totul a inceput dintr-o mare dragoste de copii  si ne dorim sa ne facem cat mai multi prieteni si parteneri de joaca! Ne propunem sa va aratam activitati interesante, sa va facem cunoscute diferite materiale, jocuri si jucarii testate de noi. In plus,voi continua sa citesc cu mare drag pentru voi copii si parinti, carti minunate din biblioteca noastra, pe care noi vi le recomandam din toata inima! Fara voi, prietenii nostri, acest proiect nu ar fi posibil si de aceea va multumim!

Ce spuneti? Ramaneti in continuare alaturi de noi? Continuam impreuna aventura?