Povestea noastră

Bun venit în CASA noastră!

Suntem familia Bojină, o familie numeroasă și veselă, ca să nu spun gălăgioasă:)

Eu sunt Mirela, soțul meu Ion și năzdrăvanii noștri: 

  • Andrei, 10 ani
  • Ana, 8 ani
  • Ioan, 6 ani
  • Petru, 3 ani

Știu, vă întrebați cum este viața cu patru copii, iar eu vă spun așa: nu este mereu ușor, dar nici mereu greu 🙂  Ne mai și certăm, mai și greșim, dar important este că în fiecare zi ne străduim să fim mai buni și să petrecem clipe minunate împreună, clipe ce peste ani, vor deveni, amintiri de neprețuit! Căci, așa cum spunea Kevin Heath:,, Pe măsură ce cresc, copiii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita felul în care i-ai făcut să se simta.”

De ce Copilarie de poveste?
Copilarie de Poveste este un proiect al sufletului meu, pe care l-am început cu emoție și melancolie, amintindu-mi de copilăria mea, când joaca preferată era aceea de a așeza toate păpușile pe care le aveam, pe pat, una lângă alta, eu fiind învățătoarea lor, predându-le, citindu-le și ajutându-le să își facă temele. La sfârșit primeau note trecute în cataloage făcute de mine. Da, acesta a fost visul meu: să fiu in fața copiilor, iar împreună să facem lucruri minunate! N-a fost să fie așa, destinul m-a purtat pe un alt drum, a avut alte planuri cu mine! Bune aș putea spune acum, uitându-mă în urmă, la toată experiența acumulată în 15 ani într-o multinaționala, dar mai ales în 10 ani ca MAMĂ. Căci nu a fost să fie să ajung învățătoare, dar Dumnezeu mi-a dat patru copii sănătoși, astfel încât să am grădinița/școala mea acasă, iar ei, să scoată tot ce este mai bun și mai frumos din mine! Cu și alături de ei m-am descoperit cu adevarat, în permanență am ceva nou de învățat și mă simt privilegiată să le fiu alături pe drumul cunoașterii, în joaca lor, nu numai pentru că lumea copilăriei, oferă unui adult ocazia intrării într-un tărâm mirobolant, ci și pentru că, a fi acceptat în jocul copiilor fără a fi de aceeași vârstă, oferă o recunoaștere și o încredere măgulitoare din partea lor și se reflectă în abilitatea fără de care nimeni nu poate spera că poate să lucreze cu copiii, aceea de a mai putea fi copil, în așa fel încât, intrând în cadrul lor de manifestare, să nu-i disturbi.

Cum am început?
Totul a început în decembrie 2017, când am postat prima dată, pe pagina mea de facebook, într-un album numit ATELIERUL PITICILOR VESELI, imagini cu diferite activități pe care le făceam împreuna cu copiii mei. Din clipa aceea, am început să postez regulat, încurajată fiind de aprecierile pe care le primeam. Și am primit atâtea mesaje prin care îmi spuneați, dragi prieteni, că așteptați cu nerăbdare poveștile noastre, încat, pe lângă activitățile pe care vi le arătam în albumul ATELIERUL PITICILOR VESELI, pe 6 iulie 2018, am început să postez săptămânal, în albumul CLUBUL DE LECTURĂ AL PITICILOR VESELI și filmulețe în care citeam câte o carte, copiilor mei.

Nu sunt pedagog și nimic din ce facem noi, împreuna, nu este perfect, este pur și simplu joaca noastră de zi cu zi, cu materiale pe care le gândesc, le cumpăr sau le pregătesc, unele din timp, altele la minut, în funcție de inspirație și de timpul pe care îl am! Pentru mine este o bucurie fără margini să fac asta, să ma joc cu copiii mei și imi doresc ca o dată ce ați ajuns pe acest blog, să rămâneți alături de noi, să vă fim inspirație!

Ce ne propunem?
Așadar, totul a început dintr-o mare dragoste de copii  și ne dorim să ne facem cât mai mulți prieteni și parteneri de joacă! Ne propunem să vă arătăm activități interesante, să vă facem cunoscute diferite materiale, jocuri și jucării testate de noi. În plus, voi continua să citesc cu mare drag pentru voi copii și părinți, cărți minunate din biblioteca noastră, pe care noi vi le recomandăm din toată inima! Fără voi, prietenii noștri, acest proiect nu ar fi posibil și de aceea vă mulțumim!

Ce spuneți? Rămâneți în continuare alături de noi? Continuăm împreună aventura?