Atelier de lectura „Prea multi morcovi” in cadrul Clubului Copiilor din Valenii de Munte, Jud, Prahova

Atelier de lectura „Prea multi morcovi” in cadrul Clubului Copiilor din Valenii de Munte, Jud, Prahova

Dragi prieteni,

ma simt recunoscătoare ca va am alături! Faptul ca veniti in fiecare vineri la atelierul meu ” Daruim comori”, inseamna ca am reusit sa asez povești frumoase în sufletele celor mici! Deasemenea, ma simt onorata si fericita sa vad copilași noi in fiecare vineri si asta este meritul vostru, ca ne vorbiti de bine😁😊Cand am început acest proiect nu am crezut ca ne vom strânge atât de mulți!! Va multumesc pentru tot si va îmbrățișez cu mare, mare drag pe voi pitici, dar si pe mamici❤

 

 

“Acest eveniment face parte din proiectul național “Dăruim comori” prin care Asociația “Versus” își propune să crească și să cultive generații de cititori în România.
Copiii, prin bunul exemplu oferit, sunt cei care pot atrage alți copii și adulți spre carte atunci când aceasta le este citită și dăruită cu dragoste și respect.
“Dăruim comori” este primul și cel mai de anvergură proiect național de educație prin lectură care urmărește conștientizarea valorii prezenței cărții în mediul de creștere al copilului. Încă de la nașterea acestuia e nevoie ca familia, mediul educațional, comunitatea și societatea să conștientizeze și să promoveze nevoia de carte, plăcerea și beneficiile cititului, să creeze din lectură un obicei pentru a crește OAMENI cu adevărat mari.”