Atelier de lectura:” O frunza” in cadrul Clubului Copiilor din Valenii de Munte, Jud. Prahova

Atelier de lectura:” O frunza” in cadrul Clubului Copiilor din Valenii de Munte, Jud. Prahova

Dragii mei,

Cu mare bucurie in suflet, va povestesc despre un parteneriat care ma onorează si ma bucura enorm si pentru care ii multumesc doamnei Carolina Ilie, directoare si profesoara de pictura in cadrul Clubului Copiilor din Valenii de Munte, mare iubitoare de arta si de copii! Va multumesc din suflet ca ati acceptat sa aduc proiectul „Daruim comori” in cadrul Clubului, astfel incat, cat mai multi copilasi sa se poata bucura gratuit, de ateliere de lectura si joc!❤
Atelierele vor avea loc in fiecare zi de vineri, iar la primul atelier, din data de 1 Noiembrie, au venit 15 copii iubitori de povești. Am citit minunata carte ” O frunza” aparuta la editura Signatura si am discutat despre anotimpul toamna si despre peripețiile unei frunze luate de vant, fericite ca nu mai este singura! Impreună am lipit multe frunze pe o umbrela, UMBRELA TOAMNEI si apoi pe coli, unde am realizat costumase de balerine si covorase de frunze!
Așadar a fost o seara magică si o astept cu mare nerăbdare pe cea de vinerea viitoare!


“Acest eveniment face parte din proiectul național “Dăruim comori” prin care Asociația “Versus” își propune să crească și să cultive generații de cititori în România.
Copiii, prin bunul exemplu oferit, sunt cei care pot atrage alți copii și adulți spre carte atunci când aceasta le este citită și dăruită cu dragoste și respect.
“Dăruim comori” este primul și cel mai de anvergură proiect național de educație prin lectură care urmărește conștientizarea valorii prezenței cărții în mediul de creștere al copilului. Încă de la nașterea acestuia e nevoie ca familia, mediul educațional, comunitatea și societatea să conștientizeze și să promoveze nevoia de carte, plăcerea și beneficiile cititului, să creeze din lectură un obicei pentru a crește OAMENI cu adevărat mari.”