Atelier de lectura” O frunza” in cadrul Centrului Scolar de Educatie Incluziva, Valenii de Munte, Jud. Prahova

Atelier de lectura” O frunza” in cadrul Centrului Scolar de Educatie Incluziva, Valenii de Munte, Jud. Prahova

Dragii mei,

Astazi vreau sa multumesc doamnei profesoare  Anda Rusu, o doamna extrem de implicată și dornica sa aduca bucurii! Va multumesc pentru invitatia de a cunoaste o clasa de copii din cadrul Centrului Scolar de Educatie Incluziva din oraș. Au fost 8 copii minunati, care s-au asezat la sufletul meu! M-au ascultat extrem de atenți si curiosi sa vada ce se intampla cu frunza din cartea ” O frunza” apărută la Editura Signatura, iar apoi impreună, am facut covorase de frunze si fustite de balerine, lipind frunze de diferite mărimi și culori. Am fost extrem de fericita sa fiu alături de ei și le-am promis că voi face tot posibilul sa ne vedem in fiecare zi de marți! Am plecat de acolo cu mare bucurie in suflet, ca am adus un strop de fericire acestor copilași care nu stiu ce inseamna o familie adevarata si care acasa sunt așteptați de domnul si doamna, nu de mama si tata!

 

Asa am incheiat intalnirea cu ei, cu promisiunea ca voi reveni! Felicitari doamna profesoara pentru tot ce faceti cu acesti copilasi!

“Acest eveniment face parte din proiectul național “Dăruim comori” prin care Asociația “Versus” își propune să crească și să cultive generații de cititori în România.
Copiii, prin bunul exemplu oferit, sunt cei care pot atrage alți copii și adulți spre carte atunci când aceasta le este citită și dăruită cu dragoste și respect.
“Dăruim comori” este primul și cel mai de anvergură proiect național de educație prin lectură care urmărește conștientizarea valorii prezenței cărții în mediul de creștere al copilului. Încă de la nașterea acestuia e nevoie ca familia, mediul educațional, comunitatea și societatea să conștientizeze și să promoveze nevoia de carte, plăcerea și beneficiile cititului, să creeze din lectură un obicei pentru a crește OAMENI cu adevărat mari.”