Atelier de lectura ” Cum sa prinzi o stea” in Muzeul Nicolae Iorga, Valenii de Munte, Jud. Prahova

Atelier de lectura ” Cum sa prinzi o stea” in Muzeul Nicolae Iorga, Valenii de Munte, Jud. Prahova

Dragilor,

Ce sa va spun de atelierul „Daruim comori” care a avut loc astazi, 23 noiembrie in Muzeul Memorial Nicolae Iorga ?Nu am cuvinte sa va spun cat de frumos a fost si cat de fericita m-ati facut dragi copilași si părinți ce ati fost prezenti! Spun doar atât: a fost de vis! Am citit cartea” Cum sa prinzi o stea” de Oliver Jeffers, de la Editura Panda si ne-am făcut singurei rachete cu care am zburat în spațiu! Apoi am vizitat împreună Muzeul de etnografie al Vaii Teleajenului si Casa memorială a unicului Nicolae Iorga, care impreuna cu Muzeul de arta religioasa, formeaza un adevarat centru cultural al orașului nostru, Valenii de Munte! Vreau sa multumesc întregii echipe de minunate doamne, ce ne-au primit cu brațele deschise în muzeu, locul în care pun suflet ca totul sa arate impecabil pentru vizitatori! Iar pe voi, dragi prieteni de pretutindeni, va îndemn să vizitați negreșit acest loc!! 😘❤

 

“Acest eveniment face parte din proiectul național “Dăruim comori” prin care Asociația “Versus” își propune să crească și să cultive generații de cititori în România.
Copiii, prin bunul exemplu oferit, sunt cei care pot atrage alți copii și adulți spre carte atunci când aceasta le este citită și dăruită cu dragoste și respect.
“Dăruim comori” este primul și cel mai de anvergură proiect național de educație prin lectură care urmărește conștientizarea valorii prezenței cărții în mediul de creștere al copilului. Încă de la nașterea acestuia e nevoie ca familia, mediul educațional, comunitatea și societatea să conștientizeze și să promoveze nevoia de carte, plăcerea și beneficiile cititului, să creeze din lectură un obicei pentru a crește OAMENI cu adevărat mari.”