Atelier de lectura” Copacul stramb” cadrul Centrului de Educatie Incluziva, Valenii de Munte, Jud. Prahova

Atelier de lectura” Copacul stramb” cadrul Centrului de Educatie Incluziva, Valenii de Munte, Jud. Prahova

Dragii mei,

Pe 26 noiembrie, am susținut un nou atelier in Centrul de Educatie Incluziva din orașul meu, Valenii de Munte. Le-am promis copiilor ca revin, iar ei m-au asteptat nerăbdători să afle o nouă poveste! De data aceasta le-am citit cartea ” Copacul stramb” scrisa de Chris Colfer, pentru ca aceasta carte am vrut sa le fie mângâiere! Si asa a fost, s-au intristat si s-au bucurat alaturi de fetita din poveste si copacul cel prietenos si vorbitor. La final, fiecare a facut cate un copacel cu frunze si floricele si erau tare incantati de ce a ieșit! Iar eu? Eu, fericita sa ii vad asa veseli și implicați în poveste!

Asa ne-am luat la revedere, pana saptamana viitoare!

“Acest eveniment face parte din proiectul național “Dăruim comori” prin care Asociația “Versus” își propune să crească și să cultive generații de cititori în România.
Copiii, prin bunul exemplu oferit, sunt cei care pot atrage alți copii și adulți spre carte atunci când aceasta le este citită și dăruită cu dragoste și respect.
“Dăruim comori” este primul și cel mai de anvergură proiect național de educație prin lectură care urmărește conștientizarea valorii prezenței cărții în mediul de creștere al copilului. Încă de la nașterea acestuia e nevoie ca familia, mediul educațional, comunitatea și societatea să conștientizeze și să promoveze nevoia de carte, plăcerea și beneficiile cititului, să creeze din lectură un obicei pentru a crește OAMENI cu adevărat mari.”