La multi ani Romanie cu ai tai demni romani!

Dragii mei,

A venit si prima zi de decembrie a acestui an!  Este ziua ta Romanie, ziua voastra romani, iar noi, printr-un glas de copil, Ana, mesajerul nostru, va uram tuturor: La multi ani!

Noi am sarbatorit cum am stiut mai bine, discutand despre tara noastra frumoasa, jucandu-ne, ascultand cantece patriotice si urmarind documentare despre Romania. Nici nu am stiut cand a trecut aceasta zi!

Si pentru ca este prima zi de decembrie, luna pe care noi o asteptam cu mare nerabdare in fiecare an, deoarece ne-am obisnuit sa o umplem de activitati si de clipe frumoase petrecute impreuna in asteptarea Craciunului, am pregatit copiilor si de data aceasta o adaptare a calendarului Advent. Daca in alti ani am avut carti surpriza si dulciuri, anul acesta am adaugat si un cartonas cu activitati, folosind  pachetul ” 24 de zile pana la Craciun” de la editura DPH:

 

Iar astazi, provocarile zilei au fost:

  • deseneaza un tort aniversar pentru Mos Craciun:

  • Activitati in familie:

Daca doriti sa vedeti calendarul nostru Advent de anul trecut, puteti deschide link-ul de mai jos:

Ziua 2# Bradut Calendar Advent

Noi vom vedea ce provocari ne va aduce ziua de maine, iar voi dragilor, nu uitati ca sta in puterea noastra sa ne facem zilele mai frumoase, sa ne facem copiii fericiti, iar… ” Cat traim pe acest pamant/ Mai avem un lucru sfant,/O campie, un sat natal/ O clopotnita pe deal.” Nicolae Dabija

Doamne ocroteste-i pe romani!

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *