Hristos a inviat!

Dragii nostri,

Este mult asteptata zi de Paste! O zi linistita, altfel decat zilele de Paste din viata noastra de pana acum, pentru ca suntem departe de cei dragi! Stiu ca tuturor ne este greu si pentru noi este prima data cand sarbatorim singuri, insa chiar daca simtim o tristete si un dor de Pastele de alta data cand mergeam la biserica si apoi stateam la o masa mareee alaturi de parinti, frati, nepoti, fini si nasi, ii multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si ne bucuram de inviere alaturi de copii!

Si tocmai pentru ca nu am iesit din casa si nu am mai putut merge la biserica, la Denii, noi ne-am amintit in fiecare zi de Iisus, am citit despre semnificatia Pastelui si ne-am jucat, asa ca va aratam si voua ce ne-a iesit:

In vinerea mare am pregatit impreuna mormantul lui Iisus. Nu stiu daca va amintiti ca si anul trecut am avut unul, dar l-am facut din timp, pentru ca am plantat grau pe el si arata asa in ziua de Paste:

Anul acesta insa, copiii si-au dorit sa fie unul cu flori, pentru ca in vinerea mare, noi mergeam la biserica, trecem pe sub Sfantul Epitaf si lasam flori pentru Domnul Iisus. Acum am zis sa le punem pe mormantul pregatit de noi:

Copiii au fost incantati sa pregatim si scena punerii in mormant a lui Iisus si invierea Lui, iar Ioan m-a impresionat foarte tare pentru ca desena si spunea ca el nu vrea sa se intample asta cu Domnul Iisus, ca El a facut multe pentru noi si ca oamenii rai I-au luat hainele si L-au batut in cuie pe cruce…pana a izbucnit in plans! Un copil de 4 ani inca neîmpliniti,  care a plans pentru Iisus si care noua astazi ne-a dat o lectie de viata! Iarta-ne Doamne Iisuse!

 

Bineînteles ca nu puteau lipsi piesele Lego si constructiile cu jocul primit astazi, pe care vi-l recomand din toata inima! A tinut copiii ocupati o zi intreaga, fara probleme 🙂

Am vopsit si cateva oua si am lasat copiii sa le faca cum doresc ei:

 

Si hai sa va arat si ce a facut Petru in timp ce noi ne moscoleam pe maini! Si-a facut casuta in uscatorul de rufe 🙂 🙂

 

Speram ca am reusit sa va facem sa simtiti bucuria noastra de a petrece timp impreuna si de a povesti despre Hristos, chiar si pe vreme de pandemie!
Va imbratisam cu drag si va uram un Paste in care lumina sfanta sa va lumineze sufletele si sa va aduca bucuria unui nou inceput, al renasterii!♥️

 

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *