De Florii, slavita intrare in Ierusalim a Domnului Iisus!

Dragilor,

Astazi sunt Floriile si pe langa urarile de sanatate si liniste sufleteasca pe care le adresam tuturor sarbatoritilor, va oferim virtual niste zambilute vesele, facute de noi!

In asteptarea acestei minunate sarbatori, noi am tot discutat despre floricelele de primavara, am citit despre ele, le-am studiat si le-am plantat in gradinita noastra!

 

Astazi insa, am discutat cu copiii despre aceasta sfanta sarbatoare, intrarea Domnului Iisus in Ierusalim si impreuna am zis ca daca tot nu avem voie sa mergem la biserica, atunci sa ne facem noi ramuri de finic si sa Il intampinam pe Domnul Iisus la noi acasa!

Iar ei au pregatit si din piese lego aceasta scena. Domnul Iisus este maestrul Wu si de aceea are barba lunga si alba…sa nu va speriati 🙂 🙂

Si la final, va lasam un filmulet cu aceasta poveste pe care noi am citit-o astazi si ne bucuram sa stim ca o veti asculta impreuna cu copilasii vostri!

Va imbratisam cu drag si sa-L intampinam si noi pe Domnul Iisus cu urale: ” Osana, Osana! Slava fiului lui David! Binecuvantat este Cel ce vine intru numele Domnului! Slava intru cei de sus lui Dumnezeu!”

 

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *