Romania fii puternica! Totul va fi bine!

Dragilor,

Sunt convinsa ca stiti cu totii Campania „Totul va fi bine”! Aceasta campanie a inceput in Italia, unde copiii italieni izolati la domiciliu din cauza Covid-19, au realizat desene reprezentand curcubeul, simbolul universal al sperantei,  pe care alaturi de mesajele optimiste ” ANDRA TUTTO BENE” ( TOTUL VA FI BINE) le-au lipit pe geamuri. Aceasta idee a fost preluata si de o multime de mame din Romania, iar astazi am fost impresionata sa aflu ca inclusiv scoala baietelului meu, incurajeaza copiii sa realizeze desene pe care sa le lipeasca la geamul balconului sau pe o fereastra vizibila si sa trimita poze domnilor invatatori si profesori, iar cele mai reusite vor fi postate pe site-ul scolii!

 

Astazi am explicat copiilor ca tara noastra a intrat in stare de urgenta din cauza acestui virus, Coronavirus si am discutat impreuna despre toate regulile pe care trebuie sa le respectam, inclusiv ca trebuie sa stam acasa si de ce este important sa facem asta! Asa au inteles de ce nu mai mergem la scoala sau gradi, de ce nu avem voie sa mergem in parc si sa evitam sa ne intalnim cu multe persoane.

Le-am spus si ca este un virus care a aparut in China si ca sunt mai multe tari afectate, dintre care Italia si asa le-am povestit despre initiativa copilasilor de acolo si au fost bucurosi sa participam si noi! Atat de bucurosi, incat toata ziua au stat pe geam sa vada daca vreun vecin se uita la desenele lor 🙂

 

 

Asadar ne-am alaturat si noi acestei campanii si va indemnam si pe voi sa o faceti! Este atat de important sa explicam si copiilor aceste lucruri, sa inteleaga si ei ce se intampla, caci doar asa vom reusi sa ii responsabilizam! In plus este o perioada de care trebuie sa profitam, sa o petrecem alaturi de copii, sa nu ne pierdem speranta ca TOTUL VA FI BINE, sa ne indreptam gandul si rugaciunile noastre catre Dumnezeu! Doamne ajuta sa trecem si peste asta!

 

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *