Ziua 21# Tiptil, Craciunul se apropie…

Dragii nostri,

In casa noastra, astazi a mirosit minunat a turta dulce!

” In aceasta perioada, putem gasi bucurie in fiecare luminita scanteietoare, in fiecare clinchet de clopotei si in fiecare fursec cu glazura de zahar. La fel si in coronitele de brad, in ghirlande colorate si in bastonasele acadea. Toate aceste lucruri mici dau nastere unui sentiment de entuziasm si unei dorinte de celebrare, creand o ocazie unica care ne apropie de cei dragi prin caldura si buna-dispozitie. Pentru a te lasa cuprins de aceasta bucurie trebuie doar sa privesti in jur, sa-ti deschizi inima si sa lasi spiritul festiv sa te cuprinda.” fragment din cartea ” Zile de Craciun” de M.H. Clark si Jessica Phoenix, editura Cartemma.

Asa a fost si la noi, buna dispozitie si veselie, caci acest moment este extrem de iubit si de asteptat de copii: sa facem impreuna turta dulce pentru Mos Craciun!

  • Eu pregatesc aluatul:

  • copiii decupeaza formele dorite:

  • iar decorul il facem impreuna, inclusiv tati, care in fiecare an ne demostreaza ca este cel mai creativ 🙂

  • Si iata ce ne-a iesit:

Nu puteam sa nu cautam si o carte pe acest subiect, ca sa avem ce citi inainte de culcare si am gasit o poveste tare frumoasa: ” Targul de iarna” in cartea ” Tiptil, Craciunul se apropie” de Eugenia Glavan de la editura Vellant.

Si chiar asa este…tiptil, Craciunul se apropie si asta este minunat!

Va imbratisam cu mare drag!

 

 

 

 

 

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *