Ziua 16# Sa fie PACE! PACE pe pamant!

Dragi prieteni,

Ati fost vreodata atenti la ciripitul pasarilor? Le-ati ascultat vreodata cantecul? Noi va recomandam sa o faceti, mai ales in perioada aceasta, inaintea Craciunului, caci au un mesaj tare important pentru noi toti!
Daca nu ma credeti, ascultati povestea citita de noi” Mesajul pasarilor catre inimile copiilor” de la Editura Didactica Publishing House:

Noua atat de mult ne-a placut aceasta carte, incat astazi, ne-am creat propria poveste in jurul ei:

  • Am alergat dupa niste pasarele si le-am aruncat ceva de mancare:

  • Andrei si Ana au vrut sa punem si la geam mancare pentru pasari si asteapta ziua de maine sa vada daca va veni vreuna sa manance 🙂

  • Am dat mancare si unor pasari de pe hartie, caci am colorat imaginile si apoi am lipit graunte in hranitoarele desenate:)

  • De asemenea toata joaca noastra de astazi a fost cu figurine pasari si un joc foarte interesant cu ajutorul caruia am invatat diferite specii si perechi ale acestora( mascul, femela):

Iar la final, va uram cat mai multe zile cu PACE in suflet si va transmit indemnul din cartea ” Zile de Craciun” de M.H. Clark si Jessica Phoenix, editura Cartemma:

” Imagineaza-ti ca aprinzi o lumanare intr-o biserica goala sau ca privesti cerul instelat in aerul rece al unei nopti de iarna. Imagineaza-ti o lume acoperita de nea, curata, stralucitoare si noua. Imagineaza-ti pentru o clipa un moment de liniste deplina. O clipa de tacere. In acest moment, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa fii tu insuti. Foloseste ziua de azi pentru a-ti gasi linistea interioara, indiferent de locul in care te afli si cauta sa o pastrezi si in zilele care vin.” 

 

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *