Ziua 2# Bradut Calendar Advent

Dragii mei,

” Craciunul straluceste in multe nuante. Aceasta perioada speciala ne ofera clipe de tihna, clipe de sarbatoare, clipe de nespusa fericire, de veselie, dar si de bucurii simple. Ne indeamna sa ne organizam si sa facem planuri, sa pregatim surprize si sa implinim dorinte. E momentul perfect pentru a crea amintiri care ne vor incalzi sufletul mult timp de acum incolo. In forfota pregatirilor si in agitatia din jur, haideti sa luam o pauza, sa savuram momentul si sa ne conectam cu toate acele lucruri care fac din Craciun o sarbatoare atat de luminoasa.” Va rog sa cititi si sa recititi acest fragment! Nu-i asa ca e minunat si ca v-a mers direct la suflet? Este un fragment din cartea ” Zile de Craciun” de M.H. Clark si Jessica Phoenix aparuta la Editura Cartemma.

Asa cum va spuneam inca de ieri, asta mi-am propus si eu sa fac in aceasta perioada: sa imi fac timp, in valtoarea de zi cu zi, sa ma bucur de familia mea, de copii, sa le fac surprize si sa ne jucam cat mai mult impreuna. Iar prima surpiza pe care le-am pregatit-o, este un bradut calendar de Advent, care sa ii ajute si pe ei sa se bucure de aceasta perioada sfanta si sa numere mai usor zilele, caci nu stiu cum e la voi, dar noi din noiembrie auzim zi de zi: ” Mai este mult pana la Craciun? Cat mai este pana vine Mosul?”

Si iata si niste manute de copilasi fericiti ca au descoperit bombonele!:)

Deci, dragilor, haideti sa asteptam Nasterea Domnului cu dragoste in suflet, caci doar asa ne vom bucura cu adevarat de aceasta minunata sarbatoare! 🎅👼🤗

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *