Erus si Valea Rabdarii – Alec Blenche

  Dragilor, astazi vreau sa va povestesc despre un alt personaj tare drag noua( ca v-am mai povestit si despre Nasturel😊), ERUS, pe care l-am descoperit initial in cartea : ” Erus si Valea Rabdarii”, aparuta la editura Curtea Veche, scrisa de Alec Blenche, consilier in nutritie si fondatorul site-ului ViataVerdeViu.
Ulterior, am asteptat cu nerabdare si aparitia urmatoarelor volume: ” Erus si Valea Generozitatii” aparuta tot la editura Curtea Veche si recent lansata, la sfarsitul anului 2018: „Erus si Valea Iubirii”, aparuta la editura Univers.

Aceasta serie de trei carti, „Calatoriile lui Erus” cuprinde un buchet de invataminte despre prietenie, familie, despre o alimentatie sanatoasa, despre cat de important este sa ai rabdare, dar reprezinta si o lectie a generozitatii si a iubirii! Toate acestea prezentate intr-o maniera foarte atractiva pentru copii, cu suspans, mister, intr-o aventura cu rime, cu cantecele, personaje fructe, legume si animalute. Minunat este insa si faptul ca primul volum, ” Erus si Valea Rabdarii” a fost transpus intr-o frumoasa piesa de teatru pentru copii, unde am reusit sa ajungem si noi astazi. Asadar, noi va recomandam sa cititi cartile si sa ajungeti negresit in Bucuresti la „Opera Comica pentru copii” pentru a vedea piesa!

 

Copiii au fost tare incantati: lui Andrei i-au placut decorul si cantecelele, Anei i-a placut cum au dansat personajele, dar a si ” inspaimantat-o” vrajitoarea Sucre si a zis ca nu mai vrea sa manance ciocolata( asta facea vrajitoarea cea grasa in piesa. In carte, Sucre este un copil care mananca toata ziua zahar si este foarte agitat si nervos, le strica jocurile copiilor, le arunca fructele😁) iar Ioan a fost pur si simplu fascinat de copacul Oaky, care din carte stiam ca este ” Copacul rabdarii” si toata ziua numai asta a spus” Oaky pom mareee”😂😂

In carti apar versurile unor cantecele care se pot asculta aici:
https://calatoriileluierus.ro/
iar mai jos, puteti vedea un filmulet de prezentare al spectacolului:
https://www.facebook.com/OperaComica/videos/2145698995744668/

Speram ca v-am facut curiosi sa-i cunoasteti pe Erus si pe Roua, sa le cititi aventurile si sa ajungeti la o minunata piesa de teatru. Daca ii stiati deja, m-as bucura sa ne spuneti in comentarii, cat de tare ii indragiti si voi. 😊😚❤

     

 

 

 

 

Add your thoughts

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *